Imprimeix

Xavi, erets un clar exemple d’un “cul inquiet”! 

Vas acostar-te al Club Esquí Berguedà de ben jovenet, per formar-te en un entorn que t’apassionava. I en vas aprendre ràpid passant-te llargues tardes al boulder amb els amics.

Vas fer el salt d’alumne a mestre i et vas convertir en referent amb totes les disciplines que practicaves... que no eren poques! Compartint, amb grans i petits, tot el què sabies d’escalada, alpinisme, esquí, cursos i tallers; fent sortides d’espeleologia; fins i tot ... et vas atrevir amb esports de platja, sí sí de platja... participant al torneig de vòlei a la platja berguedana. Aquests últims estius, els nens i nenes de les estades esportives de muntanya han tingut la gran sort de compartir i fer amb tu el què més t’agradava, viure i disfrutar de muntanya. 

Coneixies la Berga Rasos Berga des de tots els seus angles: participant, arribant el 1r a la meta  i sent el cotxe escombra, marcant-la i desmarcant-la i segur que ajudant a l’Eva amb les notes de premsa i les fotos pels mitjans.

El teu germà Miquel sabia que sempre podia comptar amb tu per tirar endavant les 1001 idees que té en aquest cap que sempre rumia. 

No et podrem agrair mai tot el què has compartit amb nosaltres i que ens omple d’orgull.

Que la via que has obert durant la vida, ens ajudi a trobar el camí per gaudir de la muntanya tal i com ho feies tu, sempre amb humilitat, sempre feliç i amb alegria.

Moltes gràcies per tot, Xavi. Fins sempre, company, soci i amic.